maandag 11 juli 2022

11/7/2022 start van onze reis

11/7 06:00 op en 06:30 wegrijden naar het ziekenhuis in bodrum.
vlakvoor bodrum nog een laatste keer ‘goedkoop’ getankt en dan snel op zoek naar de vriendelijke zuster van gisteren, die tot vanochtend wacht had.
zij riep er weer snel een andere dame bij, die ons in het systeem kon inschrijven, dan gauw de biontech prik in onze schouder, en om 08:08 alweer in de auto richting de haven.

  
daarna kregen we een VIP service bij de ferry, skip the lines, en reden we samen met nog 2 autos, waaronder een finse maserati, de ferry ASIM KAPTAN op.

naast ons lag de CLUB MED 2 (waar gisteren nog een MEIN SCHIIF cruiser lag), want het is druk in de haven van bodrum.
buiten voor anker liggen tientalle luxe jachten en aan de cruise terminal steeds wisselende schepen.

so far so good; de eerste avonturen zijn weer gelukt en nu ff rustig overvaren naar kos.

na aankomst op kos, met veel wachten bij de douane, die nog steeds aan de andere kant is, want de oude steiger die ruim 5 jaar geleden bij de aardbeving verwoest is, is nog steeds niet klaar! konden we op weg naar de ticket agent EXAS TRAVEL voor onze volgende ferry tickets. daar hebben we vele uren lekker in de airco onder genot van een flesje water moeten wachten want de electriciteit en het internet kwamen en verdwenen steeds. maar nu zitten we op kos bij een gyros tentje (met internet) en gaan we genieten van het griekse leven. we hebben ruim de tijd want de volgende ferry vertrekt pas om 20:30.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten