zondag 10 juli 2022

corona prik (laatste reis voorbereiding)

prik trip

we zijn net weer terug thuis van onze prik trip en een kort bezoek aan onze buurvrouw (want het is nu offerfeest en dan moet je de ouderen ff bezoeken)

vorige week overal langs gegaan om te zien of we een tweede corona booster konden krijgen, maar niets lukte en net vanochtend (zondagochtend) staat in de krant dat het nu officieel accoord is!

eerst in milas geprobeerd om een prik te krijgen en dat zou gelukt zijn als ze daar prikken op voorraad hadden gehad. maar nee dus, maar ze belden met bodrum en daar waren ze er wel, zeiden ze.

gisteravond laat had onze minister van gezondheid doorgegeven dat er een nieuwe booster voor de 65+ die meer dan 6 maanden geleden een booster gehad hadden, mogelijk was en om 14:00 vandaag opende ons afspraken systeem voor ons (ook voor coşkun omdat hij mijn echtgenoot is, en de mensen van 1 huisgezin tegelijk ingeent kunnen worden).

dus wij in de auto en naar bodrum en daar stonden de laatste mensen in de rij die een prik afspraak hadden tot 16:00 en daarna waren de prikken op (ze waren er zelfs vandaag te kort gekomen en ze hadden er wat geleend van een ander ziekenhuis).
dus vandaag lukt het niet maar de nieuwe prikken komen daar vanavond binnen en vanaf 09:00 morgenochtend beginnen de normale prik afspraken, waar wij dan officieel niet bij kunnen want hoewel we in het prik afspraak systeem kunnen zien dat we in aanmerking komen, kunnen we toch pas een afspraak voor 2-8-2022 maken.

dus de lieve dames (verpleegsters) hebben nu beloofd dat er om 08:00 iemand is, die ons de prikken komt geven en dan zouden we net redelijk op tijd bij de ferry een eindje verderop in bodrum kunnen zijn, om eigenlijk uiterlijk 08:30 daar te zijn om om 09:00 te kunnen wegvaren.

dus we zijn nıg ff langs het ferrykantoor gereden en hebben de situatie uitgelegd en dat we zullen proberen om zo snel mogelijk bij ze te zijn morgen, maar dat ze nu van te voren weten dat we weleens 5 minuten te laat kunnen zijn…

hadden we zoveel dagen de tijd om alles te regelen, hebben we toch nog stressige momenten op het laatst, hoewel het ook wel weer meeviel want we hadden voor de rest alles al klaar.

wordt vervolgd…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten